Jag har funderat ett tag på att starta en egen restaurang i Umeå. Jag har ju jobbat länge inom restaurangbranschen och har lång erfarenhet och det skulle faktiskt vara skönt att få vara sin egen och bestämma sin egen meny. Sen är det klart att det kommer innebära mycket jobb, men det kan det vara värt! Om jag skulle starta en restaurang i Umeå så skulle jag såklart vilja ha era synpunkter på vad som saknas inom restaurangbranschen i Umeå idag. Jag är ju inte verksam där idag utan ska som ni flesta vet flytta dit inom en snar framtid. Men ni vänner som brukar äta ute på restaurang i Umeå idag – vad saknar ni? Vad behövs det mer av? Och vad finns det tillräckligt av? Jag kommer självklart göra en hel del egen research också och äta mig igenom en del av utbudet av restauranger i Umeå om det nu blir verklighet av mina drömmar – men det skulle vara ovärderligt att även få era kommentarer kring detta! Som sagt än så länge är det bara på planeringsstadiet, men man måste ju börja någonstans. Sen vet jag att det redan finns många bra restauranger i Umeå och att konkurrensen är hård, men har man bara ett bra koncept så vet jag att det går att lyckas!