Köavskiljare – olika typer av personbarriärer

Köavskiljare är en smidig produkt för att organisera och leda personer rätt. Avskiljare kan användas inom en rad olika verksamheter som restauranger, flygplatser och under olika event. Det är ett smidigt sätt att separera folkmassor, förhindra att oinbjudna gäster kommer in eller visa vart gäster inte får gå. Finns en rad olika varianter som fyller olika funktion så det är viktigt att du vet vilken avskiljaren som lämpar sig bäst.

köavskiljare

Köavskiljare med rep

Om du letar efter en köavskiljare till en restaurang passar en stolpe med ett rep bra. Med hjälp av ett rep kan du markera avspärrade områden, ingången eller påvisa var du vill att dina gäster ska vänta på kyparen. Trycket på själva avskiljaren blir inte lika stort i kön till en restaurang som när det är många personer som står i kö och väntar på att komma in på en nattklubb eller konsert.

Avskiljare för event

På nattklubbar behövas tydliga markeringar om var kön börjar och det är ett sätt att markera var gästerna får vistas. Använd en avskiljare med band för att förhindra att obehöriga tar sig in. Det är även ett smart och smidigt sätt att markera olika köer till ett event som exempelvis kön för VIP-gäster. Det finns en rad olika design och färger på köavskiljare för att du ska hitta rätt för ditt event.

Kommentarer inaktiverade för Köavskiljare – olika typer av personbarriärer

Under Okategoriserade

Kommentarer är stängda.