Ta en god lunchpaus med en frisk sallad

Letar du efter sätt att njuta av en utsökt lunch på kontoret? Ett sätt som många njuter av sin lunchpaus är att ta en god lunchsallad mellan mötena. När lunchpauserna först uppstod var de lika roliga och näringsrika som alla andra typer av måltider, men på grund av den tidiga kontorspolicy som omringade dem sågs lunchen som ett valfritt mellanmål, inte en egentlig måltid. lunchutställningar i gamla kontorsbyggnader serverades ibland en smörgås eller frukt till anställda, men dessa måltider räknades inte. Du kunde inte ta med en lunch då, och du kunde verkligen inte ta med dig något till jobbet.

Sallader behöver inte vara tråkiga. De kan vara läckra, friska och överraskande prisvärda. Ett sätt att öka variationen i din lunchpaus är att äta en fin sallad mellan mötena. Det finns gott om bra hälsosamma sallader som du kan njuta av, men om du inte gillar grönsaker, frukt och till och med kött, vill du förmodligen prova något annat. Du kan välja att bara ha en bakad potatis. Bakad potatis är god, lätt att bära med sig och kan vara ett tillfredsställande mellanmål efter en hektisk arbetsdag.

Det finns också gott om utmärkta färdiga baguetter och smörgåsar som du kan köpa till lunch. Vissa smörgåsar som är väldigt bra på lunchpauser, särskilt de vegetariska, som är mycket lätta att förbereda. Om du vill ha en sallad eller en smörgås som är lätt att göra, försök att göra dina egna smörgåsar hemma. Du hittar en mängd olika smörgåsfyllningar, från skinka och ost till tonfisk sallad med majonnäs och snygg italiensk dressing på deli-smörgåsar. Om du känner dig kreativ kan du till och med försöka göra vegetarisk chili eller omeletter för ett snabbt och hälsosamt lunchalternativ under lunchpausen. Var bara säker på att fyllningen inte är för kryddig för din smak.

Om du inte är på humör att äta en fullständig måltid kan du alltid ta ett mellanmål som har mycket näring, som en fruktskål. Fruktskålar innehåller många olika typer av frukt som innehåller mycket fiber, så du kan äta dem utan att känna dig så skyldig som om du skulle äta en tung lunch. Du kan också ta lite kalorifattiga eller sockerfria mellanmål mellan mötena som fyller dig utan att oroa dig för de kalorier du konsumerar.

Det finns gott om hälsosamma och läckra lunchalternativ för människor på diet. Med lite planering kan du undvika att packa en smörgås och en hamburgare för att hålla dina energinivåer uppe hela dagen. Din lunchpaus bör vara en tid att njuta av en näringsrik måltid och få lite välbehövlig vila, så se till att du planerar smart.

Kommentarer inaktiverade för Ta en god lunchpaus med en frisk sallad

Under Lunch

Kommentarer är stängda.